Kraamtijd

Vrouwen beleven hun zwangerschap en bevalling heel verschillend en maken uiteenlopende ervaringen mee. Naast de grote verandering in je leven, is er een herstelperiode nodig om fit en ontspannen te worden. Ik geef kraamzorg gericht op jouw situatie, waarbij ik rekening houd met hoe je zwangerschap en bevalling zijn verlopen.
Ik richt mijn specialistische zorg specifiek op vrouwen die alleen zijn, te maken hebben (gehad) met ziekte, een traumatische ervaring of verlies.

Ik geef je steun om te herstellen en de zorg voor je kindje met vertrouwen op je te nemen. Je krijgt aandacht voor het opnieuw regie nemen over je situatie en om een periode van onzekerheid te overbruggen. Ik kijk met je mee, thuis of in het ziekenhuis en geef advies bij vragen en onzekerheid. Je kunt me inzetten wanneer je de best mogelijke zorg wilt.

 

nurse vision specialist in geboortezorg nurse vision specialist in geboortezorg
kraamtijd kraamtijd

De kraamzorg wordt volgens het Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg aangeboden. Je krijgt ondersteuning in de zorg voor je baby, zodat jullie een goede start maken. Na je aanmelding maak ik een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek. Wanneer je bevallen bent, bespreek ik hoeveel zorg het beste bij je past en de zorg wordt afgesloten met een overdracht naar het consultatiebureau en de verloskundige.

Kraamzorg met extra aandacht:
• Specialistische kennis en ervaring om je te begeleiden in moeilijke situaties
• Voor de hechting tussen ouder en kind
• Het voortzetten van de borstvoeding en begeleiden volgens het WHO/UNICEF certificaat.
• Na een keizersnede of opname door complicates tijdens zwangerschap en/of bevalling
• Bij aanvullende en verlengde kraamzorg, kraamzorg na de 10e dag, tijdens ziekenhuisopname van je kindje en nazorg op langere termijn
• Van 7 tot 23 uur, zorg in dagdelen.

Ik ben 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en werk vooral in Gelderland. Hoe je me kunt bereiken voor vragen en informatie kun je vinden bij CONTACT of bel 06-57590343. Klik HIER voor de tarieven.